Lazio arrin të frenojë Juventus


llorente ok
Lazio dhe Juventus kanë ndarë nga një pikë pas  barazimit 1-1. Ka shënuar Lazio e para ku nga pika e bardhë e penalltisë Candreva nuk gabon por shënon. Skuadra e Conte duket e përgjumur kur në 45 minutat e para janë kundërshtarët në avantazh. Vetëm në minutën e 60 Juventuas reagon dhe Llorente ka çuar shifrat në barazim 1-1 shifra të cilat mbeten kështu deri në fund.


Powered by Blogger.
My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes