Brighton : Ne kemi nevojë për të marrë presion off Ulloa - Ward


Leonardo Ulloa celebrates after scoring for Brighton against Hull City

Brighton : Ne kemi nevojë për të marrë presion off Ulloa - Ward

Brighton mbrojtësi Stephen Ward thotë se pulëbardha duhet të marrë presion off - në formë Sulmuesi Leonardo Ulloa me gola nga fushat e tjera .
Ulloa ka shënuar në pesë ndeshjet e fundit Albion , duke përfshirë humbjen 2-1 të së hënës Kupës FA nga Hull City .
Ward tha BBC Radio Sussex : " Leo nuk mund të ndalet duke shënuar dhe ne kemi nevojë për të përfunduar atë në leshi pambuku deri në fundjavë dhe sigurohuni që ai është në rregull .
" Ne vetëm duhet të marrë një grimë e peshës off shpatullat e tij . "
Ulloa e pikëve Drejtuar
Doncaster 8 shkurt ( fitoi 1-0 )
Leeds 11 shkurt ( fitoi 1-0 )
Hull City 17 shkurt ( tërhoqi 2-2 )
Wigan shkurt 22 ( të humbur 1-2 )
Hull City shkurt 24 ( të humbur 2-1 )
Drejtuar Ulloa filloi në 1-0 fitore kundër Doncaster më 8 shkurt dhe ai ka shënuar në çdo ndeshje që nga viti .
" Leo është një pasuri e vërtetë për ne dhe mënyrën se si ai është duke luajtur ai është përsëri në të mirë të tij , " tha Ward .
" Ne kemi nevojë për të zinin në dhe të fillojnë rezultatin nga zonat e tjera , por kjo nuk është me anë të mungesës së duke u përpjekur .
"Ne jemi duke krijuar shanse dhe portierët e testimit . Ai duket të jetë vetëm ai i cili është në gjendje për të vënë topin në pjesën e prapme të neto.
" Kjo është ajo që bëni Grevistët të mirë , ne vetëm duhet të marrë një grimë e peshës off shpatullat e tij . "
Përpara 27 - vjeçari argjentinas tashmë ka shënuar 18 gola në 33 shfaqje ligë që nga bashkimi Brighton nga Almeria janarin e kaluar .
Ward tha se pulëbardha duhet të marrë besimin e fituar nga performanca e tyre të fortë në pjesën e dytë në Hull në programin e tyre të ardhshëm ligë .
Ai vazhdoi : . " Në përgjithësi , ndeshjet kundër Hull kanë qenë e madhe për ne të drejtuar një anë të mirë të Premier League në mënyrë të ngushtë në dy ndeshje është e mirë për besimin tonë .
" Ne i patëm dhënë vetes një grimë e një mal të rritet me punën tonë në gjysmën e parë , por kredia për Hull , ata filluan të vërtetë mirë - dhe ndoshta ne do të habitur ata në kravatë të parë në vendin tonë , në mënyrë që ata ishin të gatshëm .
" Por në gjysmën e dytë ne ishim të pazgjidhura dhe të pafat të mos për të detyruar të lojës shtesë në kohë , kështu që ne jemi të zhgënjyer , edhe pse të paktën kemi dhënë tifozëve tanë diçka për të pirë e të ngrënë , ajo ishte një rrugë e gjatë për ta.
" Ata kanë qenë lojëra të mëdha për ne , për të drejtuar një anë të mirë të Premier League në mënyrë të ngushtë në dy ndeshje është e mirë për besimin tonë . "

Powered by Blogger.
My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes