Gjithkush ka mendimin se cili Futbollistët janë të dy nënvlerësuar dhe mbivlerësuar.


Click next to see the ten overrated star names (©GettyImages)

Gjithkush ka mendimin se cili Futbollistët janë të dy nënvlerësuar dhe mbivlerësuar. 

Kjo është një temë e cila të dy bashkon dhe ndan tifozëve të futbollit të të njëjtit klub dhe madje edhe të ekipeve të ndryshme. 

Ndonjëherë ju vend një dobësi të madhe në një lojtar shumë i vlerësuar i cili lë ju pyesin se çfarë të gjithë bujë është me të vërtetë në lidhje. 

Përndryshe, ju shihni diçka të veçantë në një lojtar i cili shpesh është kritikuar rëndë për shfaqjet e tij. 

Këtu janë 10 emra yll që unë besoj përkasin në kategorinë "Overrated", së bashku me arsyetimin tim për përfshirjen e tyre. 

Ndjehen të lirë për të thonë fjalën tuaj - më thoni nëse jeni dakord apo që unë jam duke folur pakuptimta. 

Debatet si këto janë pjesë e arsyes pse ne duam të lojës, pasi të gjithë.

Powered by Blogger.
My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes