Ρεάλ Μαδρίτης επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού για Carlo


Benzema another injury worry for Ancelotti

Ρεάλ Μαδρίτης επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού για Carlo Ancelotti πριν από το φινάλε La Liga και το Champions League τελικό .
Σύμφωνα με την Marca , Μπενζεμά δεν έχει ταξιδέψει με την ομάδα για το παιχνίδι τους σήμερα στην Celta de Vigo , λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο .

Ο Γάλλος έχει θηλάζει το ζημίας για τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά έπαιξε μέσα από τον πόνο , όπως Ρεάλ ήταν ακόμα στο κυνήγι για τον τίτλο La Liga .
Οι ελπίδες τους σε αυτό το μέτωπο τώρα φαίνεται να έχει μειωθεί μετά μεσοβδόμαδα ισοπαλία στο Βαγιαδολίδ , ώστε Αντσελότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να είναι προσεκτικοί και να ξεκουραστεί τραυματισμένο συμπαίκτη του με τον τελικό του Champions League στο μυαλό .
Ο Ιταλός προπονητής έχει ήδη έναν πλούτο των θεμάτων της ζημίας πριν από την τελική της Λισαβόνας με Κριστιάνο Ρονάλντο , Gareth Bale , Angel Di Maria και Pepe όλα στο τραπέζι της θεραπείας την περασμένη εβδομάδα .
Και με Benzema που να τους ενώσει , η ιταλική παίρνει κανένα πιθανότητες για να διακινδυνεύσει τον περαιτέρω , ιδίως δεδομένου ότι είναι μόνη αποδεδειγμένη επιθετικός του συλλόγου στο κορυφαίο επίπεδο .
Εάν Μπενζεμά ήταν να χάσετε στη Λισαβόνα , μόνο άλλους ανώτερους επιθετικός Ancelotti είναι Alvaro Morata , ο οποίος στο 21 είναι εξαιρετικά άπειρος - και αν και εξαιρετικά -rated - αναπόδεικτες σε πολύ ανώτερο επίπεδο .

Powered by Blogger.
My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes