Λονδίνο - Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι η Λίβερπουλ επιθετικός Luis Suarez είναι μια ανάξια


iol spt may11 theatrical Suarez

Λονδίνο - Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι η Λίβερπουλ επιθετικός Luis Suarez είναι μια ανάξια επιλογή της φετινής σεζόν της Premier League παίκτης της χρονιάς .

" Luis Suarez είναι ένας πολύ καλός παίκτης . Δεν ψηφίζετε για έναν παίκτη ο οποίος δεν έχει την ποιότητα », δήλωσε ο Μουρίνιο , στα σχόλια ασκούνται από αρκετές βρετανικές εφημερίδες την Κυριακή .

" (Αλλά ) το προφίλ του παίκτη που κερδίζει τον παίκτη της χρονιάς δεν είναι το προφίλ του παίκτη που χρησιμοποιούνται για να κερδίσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο 10 , οκτώ , πριν από έξι χρόνια . "

Suarez είχε απαγορευτεί για 10 αγώνες μετά το δάγκωμα της Τσέλσι Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς την περασμένη σεζόν , αλλά επέστρεψε για να γίνει εξαιρετική παίκτη της χώρας , σκοράροντας 31 γκολ στο πρωτάθλημα για να εμπνεύσει πρόκληση τίτλου του Λίβερπουλ .

Εκλέχτηκε στη συνέχεια παίκτης της χρονιάς τόσο από « σύνδεσης και των συγγραφέων ποδοσφαίρου » των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών σύνδεσης.

Μουρίνιο επέκρινε Suarez αυτή τη σεζόν , κατηγορώντας τον για τράβηγμα από ένα « ακροβατικό πισίνα " βουτιά σε μια μάταιη προσπάθεια να κερδίσει ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια της Λίβερπουλ με 2-1 στην Τσέλσι τον Δεκέμβριο .

Ο διευθυντής της Τσέλσι πιστεύει επίσης ότι ο παίκτης της σεζόν θα πρέπει να προέλθει από τους πρωταθλητές της Premier League , και είναι πόλη και όχι Λίβερπουλ που είναι στην pole position για να εξασφαλίσει τον τίτλο του αργότερα την Κυριακή .

« Δάγκωσε ( Ιβάνοβιτς ) δεν αυτή τη σεζόν , αλλά την προηγούμενη σεζόν . Αυτή είναι μια διαφορετική εποχή », δήλωσε ο Μουρίνιο .

" Δεν μιλάω για ένα λάθος που ένας άνθρωπος μπορεί να έχει . Δεν πρέπει να τιμωρηθούν για το υπόλοιπο της ζωής σας, αν κάνετε ένα λάθος στο γήπεδο ποδοσφαίρου .

" ( Αλλά ) player μου του έτους θα είναι πάντα από τους πρωταθλητές , σε κάθε κατάσταση . Αν ο πρωταθλητής είναι η Μάντσεστερ Σίτι - που χρειάζονται ένα σημείο A θα έλεγα Μάντσεστερ Σίτι παίκτης και αν έπρεπε να διαλέξω ένα , θα επέλεγα ( Edin ) Dzeko " .

Σε υμνούν Dzeko , ο Μουρίνιο σκηνοθέτησε αρκετές επικρίσεις στο πέπλο Suarez .

«Το είδος του παίκτη που είναι , δεν είναι απλά ένα σκόρερ », δήλωσε η πορτογαλική . " Βοηθάει , παίζει , που συμπεριφέρεται , είναι δίκαιη , δεν κατάδυση , δεν προσπαθεί να θέσει τους αντιπάλους στις κερκίδες με τη συσσώρευση των καρτών .

" Ήταν ο τρίτος επιθετικός στην αρχή της σεζόν . Ήταν κρυμμένο πίσω από τις πρώτες επιλογές του διευθυντή του και όταν η ομάδα τον χρειάζεται σε κρίσιμες στιγμές της σεζόν , νομίζω ότι έκανε τη διαφορά .

" Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έχει 16 γκολ . Δεκαέξι γκολ για την τρίτη επιθετικός είναι κάτι θεαματικό " - . Sapa - AFP

Powered by Blogger.
My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes