Κοινότοπο Euro 2016 κλήρωση της Αγγλίας θα μπορούσε να αποδειχθεί δαπανηρή για FA


int_140224_ESPN_FC_Euro_2016_Draw_Revealed

Ίσως οι θεοί ήταν κοιτάζοντας προς τα κάτω για Greg Dyke , όπως ο ίδιος έφερε το δάχτυλό του σε όλη λαιμό του για να δείξει την απελπισία του σε εφιάλτη Παγκόσμιο Κύπελλο κλήρωση της Αγγλίας το Δεκέμβριο . Ίσως να λυπήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την ημέρα , και ίσως σκηνοθετημένη προς τα δεξιά αυτά τα λάθη την Κυριακή και να δώσει την Αγγλία , τι θα μπορούσε να είναι μια πιο απλή ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις για το Euro 2016 .

Το έργο τους δεν θα είναι πιο εκτιμηθεί , όμως, και αυτή τη φορά Dyke θα στρέφονται χειρονομία λαιμό - κοπής του μακριά από τον εαυτό του και προς τους ουρανούς . Πράγματι , η κλήρωση θεωρήθηκε ως πολύ απλή εκπρόσωποι FA στη Νίκαια , ο οποίος καθόταν πέτρα -που αντιμετωπίζουν ως εικόνες των κενών θέσεων που Wembley κώδωνα του κινδύνου . Ο φόβος τους είναι ότι οι συγκρούσεις που θέτουν , από τους ομοίους του Αγίου Μαρίνου και της Εσθονίας , δεν θα είναι δελεαστικός αρκετά για να γεμίσει το γήπεδο £ 757m , στην οποία £ 277m εξακολουθεί να οφείλεται . Εάν η ανησυχία προ - κλήρωση είχε « πάει εύκολο για μας αυτή τη φορά » , το συναίσθημα ήταν μετά καμία αμφιβολία : « δεν είναι τόσο εύκολο » .

Μέσα στον πανικό , σχεδιάζει να τραβήξει το πιο λαμπερό της αντιπολίτευσης για τα φιλικά παράθυρα έχουν υπαινιχθεί . Αλλά Roy Hodgson δεν είναι πιθανό να εκτιμήσουν τέτοια παρέμβαση , όπως ο ίδιος αγωνίζεται να προετοιμάσει την ομάδα του για δύο μεγάλα τουρνουά . Διεθνές ποδόσφαιρο είναι ήδη έτσι περιθωριοποιούνται οι διευθυντές διαμαρτύρονται ανεπαρκούς ευκαιρία να συνεργαστεί με τις ομάδες τους .

Τώρα Hodgson βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κατάσταση όπου το μικρό χρονικό διάστημα που παρέχεται θα χρησιμοποιηθεί δεν το συμφέρον της ομάδας του , αλλά και του FA . Θα είναι απρόθυμοι να τον αφήσει να παίξει φιλικούς αγώνες εναντίον μικρότερο ονόματα , και ακόμη πιο απρόθυμοι να παίξετε αυτά τα παιχνίδια μακριά από το Wembley , αρνείται τα προφανή πλεονεκτήματα για την απόκτηση εμπειρίας σε ξένο έδαφος . Ποδοσφαιρική ανησυχίες υποβάλλουν τις εμπορικές ανησυχίες . Είναι μια φράση που αισθάνεται σαν ένα σπασμένο ρεκόρ σε αυτό το σύγχρονο ποδόσφαιρο παράδειγμα .

Αλλά η Νέα Wembley είναι πάρα πολύ ένα μέρος αυτού του παραδείγματος και τις αντιδράσεις της FA θα αποτελέσει καμία έκπληξη . Μόλις έγιναν σχέδια για το νέο εθνικό στάδιο , πινακίδες δολάριο έγινε η προτεραιότητα για ένα επιχειρηματικό μοντέλο βασίζεται στην επικερδή πώληση των 10 ετών καθίσματα ομολογιούχους για την εταιρική ελίτ . Τέτοια απληστία έχει πιπιλίσουν τη ζωή έξω από το FA Cup , του οποίου ημιτελικοί πρέπει τώρα να παίξει στο Γουέμπλεϊ , μερικές φορές που ταιριάζουν τηλεοπτικές εταιρείες και όχι τους οπαδούς , και με τους αριθμούς εισιτηρίων που βλέπουν τις quaffers σαμπάνια, όπως εκπροσωπούνται εξίσου είτε ως σύνολο υποστηρικτές .

Αισθάνεται σχεδόν ανόητο να φέρει επάνω τέτοιες καταγγελίες , τόσο μελαγχολικά οικείο έχουν να γίνουν και έτσι παραιτήθηκε και ανίσχυροι πολλοί από εμάς αισθάνονται τώρα . Ίσως οι θεοί έχουν βαρεθεί , πάρα πολύ , και ίσως χρησιμοποιηθεί το Σαν Μαρίνο , την Εσθονία , τη Λιθουανία και τη Σλοβενία ​​να δώσει Dyke και τους συνεργάτες του μια γεύση από την απελπισία που οι ίδιοι προκαλούν σε ένα τέτοιο αριθμό των οπαδών των ποδοσφαιρικών ομάδων . Εφ 'όσον η FA παραμένει επικεντρωμένη στη χρηματοδότηση και όχι από το ποδόσφαιρο , μπορεί οι Θεοί να συνεχίσουν να σπέρνουν την οργή τους .

Powered by Blogger.
My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes