Της PSG Laurent Blanc επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του στην Τσέλσι ζεύγος David Luiz και ο Oscar σύμφωνα με την Daily Mail .


Jose Mourinho Chelsea

Της PSG Laurent Blanc επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του στην Τσέλσι ζεύγος David Luiz και ο Oscar σύμφωνα με την Daily Mail .
Διαβάστε μεγάλες ιστορίες Τσέλσι στην ινδονησιακή Bahasa ! Τσέλσι berita .
Παρά την απειλή της τιμωρίας από την UEFA για την αποτυχία να τηρούν FFP ( Financial Fair Play ) κατευθυντήριες γραμμές τους από την πλευρά Parc des Princes συνεχίσει να επιδιώκει το δίδυμο Στάμφορντ Μπριτζ με Blanc εισηγμένες όπως αναφέρει ?
« Θα πρέπει να στοχεύουν στις ανάγκες και τις θέσεις . Όσκαρ και David Luiz είναι πολύ καλοί παίκτες . Θα ενδιαφέρουν PSG .
Blues αφεντικό Jose Mourinho θα είναι σιχαίνομαι να χάσουν πλέι μέικερ με Όσκαρ, αλλά θα μπορούσε ίσως να είναι ανοικτή σε εξαργύρωση σε σχετικά Τσέλσι ανεμιστήρα αγαπημένο Luiz , ο οποίος έχει γίνει κάτι λίγο - μέρος παίκτη στο δυτικό Λονδίνο club .
Ο 26χρονος πρώην άντρας Μπενφίκα έχει ξεκινήσει λιγότερο από το ήμισυ της Premier League φωτιστικά της Τσέλσι και έχει συχνά χρησιμοποιηθεί στο ρόλο του αμυντικού μέσου , όταν καλείται αν Blanc βλέπει Luiz ως αντικαταστάτη του Άλεξ και θέλει να χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος Τσέλσι μαζί με τον συμπατριώτη Τιάγκο Silva στην καρδιά της PSG υπεράσπισή του .
PSG έχουν κερδίσει πίσω στην πλάτη Ligue 1 τίτλους, αλλά Blanc πιστεύει σαφώς την πλευρά του χρειάζεται έναν παίκτη ή δύο αυτό το καλοκαίρι για να εξαπολύσουν μια πραγματική ώθηση για την επιτυχία του Champions League .

Powered by Blogger.
My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes